Katalin hercegné számára ez volt a mélypont az esküvő szervezése során.

A ruha volt a legnagyobb titok

Katalin hercegné és Vilmos herceg szerették volna hogy 2011-es király esküvőjükön minden tökéletes legyen, ám a készülődés rémálom lett, amikor egy nagyon fontos részlet napokkal az esemény előtt kiszivárgott.

Katalin hercegnének és Vilmos hercegnek mindössze négy hónapja volt arra, hogy megtervezzék esküvőjüket. Ez alapból nagy nyomást helyezne az emberre, de tudván, hogy több millió ember nézi majd a nagy napot a tévében, nem csoda, ha Katalin hercegné egy kicsikét feszültebb volt az átlagosnál.

A szervezés akkor vált rémálommá Katalin hercegné számára, amikor pár nappal a ceremónia előtt kiszivárogtak Katalin hercegné ruhájának részletei.

Címlapra került napokkal az esküvő előtt

A leendő menyasszony mindent megtett azért, hogy az általa választott tervező nevét titokba tartsa, ám pár nappal az esküvő előtt mégis címlapokra került a hír. Annak idején a The Sunday Times rántotta le a leplet a titokról, és ők számoltak be arról, hogy Alexander McQueen kreációban vonul majd az oltárhoz Katalin hercegné, aki egy saját tervezést választott a nagy napra.

Több szemtanú is arról számolt be, hogy amikor a féltve őrzött titok kiderült, Katalin hercegné könnyekben tört ki a palotában. Ám ennek a szomorúságnak már nyoma sem volt a nagy napon, Katalin hercegné csak úgy sugárzott a boldogságtól, hiszen élet a szerelméhez ment hozzá, akár kiderült a titok, akár nem.

via