Katalin hercegné és Vilmos herceg még az egyetemen találkoztak, így régóta ismerik egymást. Eleinte kifejezetten baráti volt a viszonyuk, csak később alakult ki köztük szerelem. Sok mindenen átmentek, ettől függetlenül szeretik egymást megviccelni, legalábbis erről számolt be a királyi család egyik bennfentese

Több becenevet is adott Katalin hercegné Vilmos hercegnek

Tom Quinn, a Gilded Youth: An Intimate History of Growing Up in the Royal Family című könyv szerzője mesélt a királyi család egyik szokásáról, a vicces becenevekről. A szakértő szerint ez kifejezetten gyakori a családtagok között, többeknek van titkos becenevük, ezeket természetesen nem használják a nyilvánosság előtt. 

A szakértő azt is elárulta, hogy Katalin hercegné az évek során több becenevet is adott Vilmos hercegnek. Párat meg is említett, ilyen a Big Willy, a Babe, de legújabbat a megjelenése kapcsán kapta. Tom szerint a walesi hercegné sokszor a kopaszságával ugratja Vilmos herceget, éppen ezért a Baldy becenevet használja. Vilmos ezt nem veszi rossz néven, hiszen az évek során számos módon szólította már ő is a feleségét.

Katalin hercegné becenevei közé tartozik Tom szerint a Duchess of Doolittle vagy röviden a DoD, a Babykins, és a Darling. 

A családban egyébként kifejezetten gyakoriak a becenevek, korábban kiderült, hogy Sarolta hercegnőnek és Lajos hercegnek számos van. Ettől függetlenül a nyilvános eseményeken mindig a hivatalos formáját használják a neveiknek, Vilmos herceg például mindig Catherine-nek, vagyis Katalinnak szólítja a feleségét, annak ellenére, hogy korábban mindig a rövidebb Kate megszólítást használta. 


Via