Katalin hercegné imád enni, és hiába az ötcsillagos fogások a palotában, ha teheti, ő maga inkább az egyszerűségre törekszik.

Katalin hercegné erre esküszik

Katalin hercegné elmondta, hogyha egyetlen ételt kellene választania amiért oda van, azok a fűszerek lennének, és ezek közül pedig a curry. Bevallása szerint, rajong mindenért, amit curry-vel ízesítenek, és imádja, ha egy fogásnak intenzív, fűszeres íze van.

Vilmos herceg ugyan inkább a visszafogott ízeket részesíti előnyben, Katalin hercegnével tart, amikor kulináris körútra indulnak, hogy megtalálják a legfinomabb curry-s fogásokat. Titokban sok curryházat kipróbáltak már az országban, Katalin hercegné pedig nemcsak Vilmos hercegtől várja el, hogy megkóstolja a kedvenceit, de a gyerekektől is.

Vilmos herceg nem bírja jól az intenzív ízeket

Sarolta, György és Lajos ugyanúgy imádják az indiai ételeket, mint édesanyjuk. Vilmos herceg és Katalin hercegné tavaly áprilisban Birmingham-ben voltak, ahol ismét egy curryházba látogatták. Ott Vilmos herceg az egyik fogásnál azt mondta, hogy ezt Katalin hercegné még simán megeszi, ő viszont képtelen rá, mert azonnal izzadni kezdene, annyira intenzív.

via