Harry herceg, láthatóan nagyon szeret belsős információkat szivárogtatni a királyi családról. Most éppen Meghan Markle, és Katalin hercegné viszonyáról árult el egy újabb titkot.

Meghan Markle és Katalin hercegné sosem jöttek ki jól

Harry herceg szerint fontos az őszinteség és a transzparencia, ezért nem szégyelli, és most mindenkinek elmondja, hogy Meghan Markle és Katalin hercegné soha nem találták meg a közös hangot.

Harry herceg szerint, a két nő viszonya addig volt normális, ameddig össze nem házasodtak, hiszen az egy komoly fordulópont volt a két nő életében. Addig még mindketten hajlandóak voltak előzékenyek, és kompromisszumképesebbek lenni egymással, de amikor hivatalos lett Harry herceg és Meghan Markle kapcsolata, az fordulópont volt.

Katalin hercegné nagyon kiakadt

Harry herceg azt is elárulta, hogy a két nő tényleg összeveszett az esküvőjükön a koszorúslányruhák miatt, és Meghan Markle sírva fakadt. Sőt, Harry herceg szerint Katalin hercegné valósággal kikelt magából, amikor Meghan Markle kölcsönkérte a szájfényét.

A nászút után mindkét páros szerette volna tisztázni a történteket, ám ezen a beszélgetésen Katalin hercegné annyira ideges volt, hogy még az ujjai és kifehéredtek. Katalin hercegné egyébként itt bocsánatkérést követelt Meghan Markle-től, ám amikor ez nem történt meg, annyira erősen markolta a bőrkanapét hogy az ujjai teljesen elfehéredtek. Harry herceg maga is bevallotta, hogy Meghan Markle ebben az időszakban megjegyzéseket tett Katalin hercegné viselkedésére, és sérelmezte, hogy kifordult magából a terhessége alatt.

via