Régóta pletykálják, hogy Meghan Markle visszatérhet a színészethez, most pedig egy őrületes pletyka indult el Hollywoodban. Sokak szerint a nézők egyik kedvencében láthatjuk majd ismét! 

Meghan Markle Újra Rachel Zane lesz? 

Meghan Markle számára a hírnevet a Briliáns elmék, azon belül is Rachel Zane karaktere hozta meg. A széria 9 évadon keresztül futott, de Sussex hercegnéje végül 2017-ben kiszállt a sorozatból. Felkerült a Netflixre, ahol hetek óta rekordokat dönt, így elindult egy pletyka, miszerint hamarosan folytatást kaphat. 

Nem ez lenne az első alkalom, hiszen a Szívek szállodájának szintén a Netflix készített folytatást, a rajongók pedig azóta is várják az újabb részeket. A Netflix számára pedig logikus döntés lenne, hogy egy pár epizódból álló lezárást vagy esetleges folytatást készítsenek, hiszen Amerikában a nézettségi lista elején szerepel a Briliáns elmék.

Hivatalos bejelentés még nem érkezett, de a szakértők szerint logikus döntés lenne, ha Meghan Markle a későbbiekben elfogadná a felkérést

A színészet nem lesz a fókuszban. Meghan Markle nem tér vissza a kamera elé, és nem folytatja színésznői karrierjét

– mondta korábban a WME ügynökség szóvivője. 

Ettől függetlenül sokan nem tartják kizártnak, hogy pár különleges projekt kedvéért kamera elé áll. A Briliáns elméket nagyon szerette, erről korábban több interjúban is mesélt. A színészekkel szintén jó kapcsolatot ápolt, hiszen sok kollégáját még az esküvőre is meghívta. 


Via