Pár nappal ezelőtt jelent meg a pletyka, miszerint Harry herceg és Katalin hercegné esténként titkos telefonhívásokat folytatnak. Wales hercegnéje megpróbálja biztatni Sussex hercegét, és elősegíti a kibékülést. 

Katalin hercegné csak Meghan engedélyével telefonálhat

Sokakat meglepett, amikor pár nappal ezelőtt megjelent az angol lapokban az a pletyka, hogy Katalin hercegné titokban esténként telefonál Harry herceggel. A királyi család egyik informátora szerint megpróbálja támogatni a Harryt az angol lapok ellen folytatott küzdelmében. Emellett szeretné felgyorsítani a kibékülés folyamatát.

A királyi szakértők szkeptikusan álltak a hírekhez, most megszólalt az egyik és elárulta, hogy mit gondol erről az egészről. Kinsey Schofield királyi szakértő szerint Harry herceg biztosan nem telefonálna Meghan háta mögött Katalin hercegnével, és azt is kizártnak tartja, hogy Wales hercegnéje ne egyeztetne ebben a helyzetben a férjével. 

Személy szerint nem hiszem, hogy Harry privátban beszélne Katalinnal Meghan áldása nélkül

– magyarázta. Hozzátette, hogy Harry herceg Vilmost bántotta meg a legjobban, így kizártnak tartja, hogy Katalin hercegné ne beszéljen a férjével ezekről a hívásokról.

Katalin nagyon tiszteli Vilmos herceg érzéseit, és nem tenne semmit a háta mögött. 

Még messze a kibékülés 

A szakértők szerint Harry herceg és Vilmos herceg kapcsolata még sosem volt ennyire rossz. Harry herceg nyíltan támadta a testvérét a könyvében, illetve a dokusorozatában. Emellett az egyik bírósági meghallgatás során bizalmas információkat árult el, ami szintén mélyen érintette Wales hercegét. 


Via