A hírek szerint Katalin hercegné megbékélt Harry herceggel kapcsolatban. Habár Vilmos herceg felesége nagyon haragudott azért, ami a sógora botránykönyvében szerepelt, de állítólag megsajnálta Harryt, ezért újra felvették a kapcsolatot.

Késő esti telefonhívások

Egy bennfentes állítása szerint Katalin hercegné és Harry herceg késő esti telefonhívásokat tartanak, és ez akár az első lépés lehet, hogy újra béke legyen a királyi családban. Azonban Vilmos herceg egyáltalán nem áll készen arra, hogy a fivérével újra jóban legyenek.

Nagyon egyértelművé tette, hogy még nem áll készen arra, hogy leüljön Harryvel

– árulta el a bennfentes. 

Katalin támogatja Harryt

Katalin hercegné a telefonhívások során Harrynek elmondja, hogy sokan szurkolnak azért, hogy boldog legyen. Amióta Harry és Meghan Amerikába költöztek sok kudarc érte őket, sőt nemrég a Spotify is szerződést bontott velük. Azt azonban nem tudni, hogy Meghan Markle mit szól ahhoz, hogy a férje újra felvette a kapcsolatot Katalinnal. Köztudott, hogy a két hercegné között nagyon elmérgesedett a viszony, sőt Katalin miatt el is sírta magát Meghan Markle. 

Harry herceg utoljára májusban, Károly király koronázásán látta a családját, de sietett is haza Amerikába, és szinte semmi időt nem töltött a családjával. Meghan a gyerekekkel Kaliforniában maradt, és jelenleg nincs tervben, hogy bármikor találkozna a királyi család tagjaival, habár Károly király is nagyon örülne a békülésnek. 

Via