Harry herceg korábban egy interjú során bevallotta, hogy manapság már nem beszél Károly királlyal és Vilmos herceggel. Az egyik brit lap szerint van egy személy, akivel biztosan tartja a kapcsolatot, ez nem más, mint Katalin hercegné. 

Katalin hercegné így próbálja rendezni Harry herceg és Vilmos konfliktusát

A brit Closer Weekly szerint Katalin hercegné támogatja az ötletet, hogy Harry herceg és Vilmos kibéküljenek, sőt mindent meg is tesz ennek érdekében. A család egyik bennfentese szerint Wales hercegnéje esténként felhívja Harry herceget, és megpróbálja erősíteni a kapcsolatot a testvérek között. 

Katalin felvette a kapcsolatot Harryvel, és azt mondta neki, emelje fel a fejét, és ne aggódjon túl sokat ezek miatt az átmeneti kudarcok miatt

– mondta az ismeretlen forrás. 

A barát azt is hozzátette, hogy Katalin hercegnét megérintette Harry herceg tárgyalása, mivel látta, miként viselkednek vele a bíróságon, és milyen kritikákat kap. Úgy érzi, hogy ez jogtalan, éppen ezért megpróbálta a támogatásáról biztosítani. 

Most nagyon sajnálja őt. Nagyon nehéz szemtanúja lenni annak, hogy átmegy ezeken a kudarcokon, és ez megérinti a szívét – különösen azért, mert a bírósági tárgyalása az otthonukhoz közel zajlik. 

Vilmos herceg még nem készült fel a kibékülésre

Harry herceg korábban elárulta, hogy ő hajlandó lenne rendezni a helyzetet a családjával, de azt várja, hogy ők keresik. Az információk szerint ez még nem történt meg, hiszen Harry herceg a koronázás után sem találkozott Vilmossal. A forrás szerint Vilmos herceg megbántva érzi magát, így nem készült még fel arra, hogy felvegye a kapcsolatot a testvérével. 

Nyilvánvalóan rendkívül érzékeny és kényes helyzetről van szó a többi magas rangú királyi családtag között, és különösen Vilmos között, aki nagyon világossá tette, hogy még nem áll készen arra, hogy leüljön Harryvel béketárgyalásokra vagy bármiféle nyílt párbeszédre.

Katalin hercegné ettől függetlenül szeretné tartani a kapcsolatot, ezzel is megkönnyítve a testvérek kibékülését. 


Via