Manapság Harry herceg és Károly király között kifejezetten feszült a viszony. De nem volt ez mindig így, legalábbis erre lehet következtetni egy korábbi felvételből. Sőt, Meghan Markle-t is kedvelte az uralkodó

Különleges dolgot olvastak le Károly király szájáról 

Harry herceg és Meghan Markle első nyilvános megjelenése házaspárként nem sokkal az esküvő után történt. Ekkor ünnepelték Károly király 70. születésnapját, az alkalomból pedig egy kerti partit rendeztek a Buckingham-palota kertjében. A szakértők az esemény után azt mondták, hogy láthatóan feszült volt a viszony Harry herceg és Károly király között, de most egy szájról olvasó felfedte az igazságot. 

A felvételen jól látszik, hogy Harry herceg és Meghan épp beszélgetnek, amikor odamegy hozzájuk a személyzet egyik tagja, és közli, hogy Károly király beszélni szeretne velük. Harry herceg oda is megy az uralkodóhoz, és egy rövid idegig beszélnek, majd elköszönnek, és hamarosan elindulnak. 

Sokak szerint feszült volt a társalgás, de valójában teljesen másról szólt a dolog. 

Most megyünk, mennünk kell

– hangzik el Károly király szájából, mire Harry herceg azt válaszolja, hogy menjetek, megyünk utánatok. Károly király erre csupán annyit reagál, hogy később találkozunk, Harry pedig azzal zárja le a beszélgetést, hogy sietnek utánuk. 

A szakértő szerint ez a rövid párbeszéd nem utal feszültségre, sőt. Károly király és Kamilla királyné gesztusai pedig arról árulkodnak, hogy akkoriban mindketten elfogadták Meghan Markle-t a családban, és örültek, hogy közösen tölthetnek el időt. 
 

Via