Károly király és Kamilla királyné szerelmét megszenvedte Vilmos herceg és Harry herceg. Ám nem nagyon beszélnek a többi gyerekről, pedig vannak. 

Nemcsak Diana miatt érdekes Károly és Kamilla házassága

Károly király és Kamilla királyné szerelmét, egyszerűen nem lehet Diána hercegné nélkül értelmezni, amikor az ő kapcsolatuk szóba kerül, akkor nem ritka, hogy az emberek megvetéssel, és elítélő attitűddel állnak az egészhez.

És ugyan a szerelmi háromszög vívta ki magának az állandó figyelmet, megkerülhetetlen az a tény is, hogy Kamilla királynéval, Harry herceg és Vilmos herceg nem csupán egy új mostohaanyát kaptak, de mostohatestvéreket is.

Nem rajonganak a sztárságért

Kamilla királynőjének ugyanis már volt két gyermeke az első férjétől, Laura és Tom. Laura és Tom először Károly király és Kamilla királyné esküvőjén mutatkoztak be nyilvánosan. Ekkor még a hivatalos fotókra is odaálltak.

Alapvetően azonban menekülnek a reflektorfény elől, őket egyáltalán nem zavarja, hogy nem annyira híresek, mint a királyi család többi tagja, sőt. A nagyobb eseményeken egyébként részt vesznek, de szeretnek ott is megmaradni a háttérben.

Laura és Tom egyébként ott voltak Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvőjén is, mi több, Laura lánya volt Meghan Markle koszorúslánya az ő esküvőjükön. Mindketten nagyon sikeres karriert építettek fel, és nekik is köszönhetően, Károlynak és Kamillának, összesen 9 unokája van.

via