Mióta Harry herceg és Meghan Markle elhagyták a királyi családot, viszonylag visszavonultan élnek. Ettől függetlenül rendszeresen jelennek meg hírek a magánéletükről, az utóbbi időben a közöttük lévő feszültség a téma.

Harry herceg és Meghan Markle ebben nem tudnak megegyezni

Meghan pár hónappal ezelőtt leszerződött az egyik legnagyobb hollywoodi ügynökséggel, és azóta folyamatosan találgatnak az emberek, hogy mik a tervei. A szakértők szerint kizárt, hogy visszatér a színészethez, hiszen az visszalépés lenne. Sokkal valószínűbbnek tartják, hogy saját tartalmat fog készíteni, illetve a jótékonykodásra fordít még több időt és energiát. 

Mivel Meghan szeretne több dologgal foglalkozni, így az informátorok szerint fontolgatják, hogy Malibuba költözzenek. Jelenleg Montecitóban van az otthonuk, de ez 3 órára van Los Angelestől, ami nehezíti a találkozókat, megbeszéléseket. Így ez logikus döntésnek tűnhet. 

Meghan szeretné a költözést, de Harry herceg inkább Montecitóban maradna. A város kifejezetten csendes, az otthonuk pedig egy nagyon nyugodt környékén van. 

Amikor először költöztek az Egyesült Államokba, megnézték a környéket, és ő nem volt rajongója

– mondta a pár egyik barátja. Éppen ezért ebben az egy dologban nem tudnak megegyezni, mivel Meghan szeretne Malibuba költözni, ez viszont azzal járna, hogy el kellene adniuk a jelenlegi házat. Malibuban jóval magasabbak az ingatlanárak, a két villa fenntartása pedig hatalmas költségekkel jár. 

Harry herceg számára a gyerekek a legfontosabbak, és arra törekszik, hogy nyugodt környezetben éljenek. De egyre nagyobbak lesznek, ezért abban az esetben ő is támogatja a költözést, ha így a gyerekek jobb iskolába járhatnak. 


Via