A düsseldorfi Invictus Games, már a véghajrában van. Egy hónappal a hivatalos kezdés előtt, Harry herceg beszámolt arról, hogy milyen érzésekkel várja az egyik kedvenc programját.

Videóban vallott Harry herceg

A videóban üzent minden sportolónak, akik szeptember 9. és 16-a között versenyezni fognak, stílusosan egy könyvespolc előtt mondta el az üzenetét.

Üdvözlök mindenkit! Pontosan egy hónapra vagyunk attól, hogy Düsseldorfban megrendezzük az Invictus Games-t.

– kezdte videóját Harry herceg, amelyben elmondta hogy nagyon reméli, hogy mindenki nagyon izgatott már az esemény miatt, ő maga viszont elég ideges, mert szeretné hogy minden jól sikerüljön, de ettől függetlenül nagyon várja.

Ezt várja Harry herceg

Szeretné már látni a közönséget, szeretné már megtapasztalni, és érezni, hogy mindenkit egy dolog érdekel, hogy mindenki egy dologért izgul. Úgy érzi, hogy túl sok idő telt el azóta, hogy utoljára találkoznak ő, a versenyzők, és a vendégek, de már nem kell sokat várni.

Azt is elmondta, hogy valakinek egy csodálatos élmény lesz majd, hiszen először járnak Düsseldorfban, másoknak a visszatérés érzése lesz nagyon édes, és az is biztos, hogy az érzelmek elég széles skáláját átélhetik majd az emberek. Csupa izgalmas napok várnak majd mindenkire, úgyhogy már csak egy kicsit kell kitartani, hogy végre megkezdődjön a verseny. 

via