Hihetetlen hír látott napvilágot, Katalin hercegné a múlt hétvégén szokatlan programon vett részt. 

Katalin hercegné kirúgott a hámból

Katalin hercegné, a hírek szerint a múlt hétvégén, a vidéki barátaival részt vett a Houghton Fesztiválon, ám férje, Vilmos herceg helyett egy csapat biztonságival mulatott. 

A szemtanúk szerint, Katalin hercegné leengedte a haját, most egyáltalán nem volt annyira tökéletesen beállítva minden tincs, mint általában. Természetesen a gyerekek sem tartottak vele, Katalin hercegné valószínűleg legutóbb az egyetemi évek alatt szórakozott ilyen lazán. 

Úgy tudni, a nem mindennapi programra, év elején, egy baráti összejövetelen beszélték rá a cimborái. Katalin hercegné úgy hírlik, először ideges volt az ötlet miatt, ám nagyon úgy tűnik, mégsem meggyőzhetetlen. 

A palota nem kommentálja

A Houghton Fesztiválon 10.000 ember volt jelen, az Egyesült Királyságban ez az egyetlen olyan 24 órás rendezvény, amely elektronikus zenét játszik Norfolk vidékén.

A részvételt egyébként hosszas biztonsági egyeztetések előzték meg a védelmi tisztekkel, Katalin hercegné ugyanis semmiképpen sem mehetne egy ilyen rendezvényre extra védelem nélkül.

A legnagyobb lapok, már megkeresték a Kensington-palotát, de ők nem volt hajlandóak kommentálni az eseményeket.

via