Régóta pletykálják, hogy Meghan Markle szeretne visszatérni Hollywoodba, most pedig újabb információk derültek ki. Miközben Harry herceg a jótékonyságra fókuszál, addig Sussex hercegnéje megpróbálja erősíteni a kapcsolatait. 

Meghan Markle mégis szeretne visszatérni? 

Harry herceg és Meghan az elmúlt években az üzleti életben próbáltak meg sikereket aratni. Dokusorozatot készítettek a Netflixnek, megjelent Harry herceg könyve és ott volt Meghan podcastje. A legtöbb projekt közös volt, de most nagyon úgy tűnik, hogy karrier szempontjából elválnak az útjaik. Továbbra is támogatják egymást, de mindketten eltérő célokat tűztek ki. 

Harry herceg egyik kiemelt projektje az Invictus Games, emellett az információk szerint hamarosan Afrikába utazhat, hogy ott forgasson egy dokumentumfilmet. Ezzel szemben Meghan Markle híres producerekkel, rendezőkkel tárgyal a visszatéréséről. Az informátorok szerint a Briliáns elmék továbbra is sikeres, a rajongók pedig szívesen látnák újra a képernyőkön. De Meghan Markle-nek más tervei vannak, inkább a drámai szerepek hozzák lázba. 

Az elmúlt öt évben rengeteg ajánlatot kapott, de visszautasította őket, mert valóban megpróbálta a királyi életet, és később új utat kialakítani hollywoodi színfalai mögött. De most minden megváltozott. A többi lehetőség eltűnése után aktívan keresi a szerepeket, és beszélt néhány nagynevű rendezővel és producerrel. Harry száz százalékosan támogatja mindezt

– mondta a házaspár egyik ismerőse. 

Több projektje is készülőben van 

Meghan Markle tavasszal írt alá egy szerződést az egyik legnagyobb hollywoodi ügynökséggel. A rajongók azóta találgatják a következő lépését. Az biztos, hogy Harry herceggel közösen egy romantikus drámát készítenek majd a Netflixre, de a további projektjeit még nem jelentették be. A pletykák szerint a blogját is szeretné újraindítani, hiszen korábban imádott blogolni a hercegné. 


Via