Mióta Harry herceg és Meghan Markle már nem aktív dolgozó tagjai a királyi családnak, ritkán jelennek meg nyilvános eseményeken. Ám rengeteg régi felvétel van róluk, ami sokat elárult a kapcsolatukról.

Meghan Markle ezeket a jeleket használja a nyilvános eseményeken

Harry és Meghan testbeszéde elég nyilvánvaló, hiszen Katalin hercegnével és Vilmos herceggel ellentétben, ők mindig fogják egymás kezét, és gyakori náluk az érintés. De ettől függetlenül van pár titkos jelük, amivel bizonyos helyzetekben a támogatást, vagy épp a menekülést fejezik ki. 

Darren Stanton testbeszéd-szakértő elárulta, hogy a Harry és Meghan közötti szemkontaktus, és a kézfogás minden esetben az odafigyelést, és a mély kapcsolatot jelenti. Meghan sok esetben a megnyugvást, támogatást jelenti Harry herceg számára, ezt legtöbbször azzal fejezi ki, hogy a hátára teszi a kezét. 

Gyakran látni, amint a kezét a hát alsó részére teszi, amikor együtt vannak – ez egy vigasztaló gesztus és egy mozdulat, amellyel támogatását fejezi ki. Ha Meghan a könyökére teszi a kezét, akkor ki akar lépni egy bizonyos helyzetből

– mondta a szakértő, és elárulta, hogy Meghan ezt használja akkor is, ha szeretné, hogy Harry herceg figyeljen rá. A másik trükkje, hogy egy kicsit eltávolodik a férjétől és az adott emberektől, ezzel jelezve, hogy szeretne kilépni a beszélgetésből. 

Darren Stanton szerint a pár testbeszéde sokat változott az elmúlt években. Eleinte nagyon hivatalosak, szigorúak voltak, látszott, hogy tartják magukat a szabályokhoz. Miután kiléptek a királyi családból, sokkal felszabadultabbak lettek, jobban kapcsolatba lépnek a környezetükkel, és láthatóan nem zavarja őket a nyilvánosság


Via