Az elmúlt időszakban többször is mutatkozott Harry herceg Meghan Markle nélkül. Erre rég volt példa, hiszen Sussex hercegét szinte mindenhova elkíséri a felesége. A nyilvános események után a testbeszéd-szakértők kielemezték a viselkedését. 

Harry herceg viselkedése megváltozik, ha egyedül van 

Harry herceg pár napot Tokióban töltött, de kivételesen csak egyedül utazott. Meghan Markle otthon maradt a gyerekekkel. A hercegről sok fotó, videó készült, így a testbeszéd-szakértők alaposan ki tudták elemezni a viselkedését. Ezek alapján meglepő megállapításokat tettek. Sarah Hewson, a királyi család egyik szakértője árulta el, hogy milyen változásokat vett észre Harry herceg viselkedésében. 

Ha megnézzük Harry közelmúltbeli tokiói megjelenéseit, nyugodtabb. Nagyon védi Meghant. Ha együtt látod őket, sokkal óvatosabb, de ha egyedül látod, újra megpillanthatod a régi Harryt

– mesélte Sarah. 

Hozzátette, hogy Harry teljesen megváltozik, és olyan vidám, könnyed lesz, mint korábban. Meghan jelenlétében sokkal feszültebb

Külön utakon folytathatják

Harry herceg és Meghan több projekten is dolgoznak. A hírek szerint egy romantikus drámát készíthetnek a Netflixre, de több információ még nem jelent meg. Harry hercegnek hamarosan megjelenik a dokumentumfilmje, és hamarosan Afrikába utazhat. Meghan Markle-ről pedig azt pletykálják, hogy hamarosan ismét elkezdhet blogolni, és visszatér az Instára. 


Via