A királyi család saját weboldallal rendelkezik, ahol a családtagok külön oldalakat kaptak, ahol minden velük kapcsolatos lényeges tudnivaló megtalálható. Természetesen Harry herceg is kapott egy profilt, de úgy tűnik, egyre kevésbé tartják fontos személynek a családban.

Nemrég módosították az oldalon található információkat, és ez érintette Harry herceget és Meghan Markle-t is.

Harry herceg elvesztett egy fontos titulust

A Buckingham-palota szóvivője elmondta, hogy bizonyos időközönként frissítik a weboldalt, hogy az elavult adatokat javítsák, de ez időigényes folyamat. Legutóbb azonban Harry herceg oldala is frissült, és bár erre senki nem hívta fel a figyelmet, de a rajongók közül többeknek feltűnt egy fontos változás.

Harry herceg már nem jogosult a HRH, azaz a királyi fenség megnevezésre. Ez azzal lehet összefüggésben, hogy lemondott a hivatalos tisztségeiről, bár hercegi címét megtartotta. Már ez is azt jelezte, hogy nincs minden rendben a királyi családban, ám most újabb sértő gesztust tettek Harry herceg felé.

Harry herceg egyre jelentéktelenebb

A családtagok felsorolása nyilvánvalóan ahhoz igazodik, hogy hol vannak az öröklési sorban. Ennek ellenére Harry herceg oldalát a legutóbbi frissítéskor még hátrébb sorolták: még Gloucester hercege és hercegnéje, illetve Alexandra hercegnő is megelőzi.

harry-herceg-cosmopolitan.hu
Forrás: Max Mumby / Indigo / Getty Images

Ez egyértelmű üzenet a herceg számára, ami valószínűleg további vitákhoz fog vezetni. Bár jövő hónapban Harry herceg Londonba utazik majd, de a jelek szerint egyelőre semmi esély arra, hogy kibéküljön a családjával.

via