Harry herceg és Károly király hónapok óta nem találkozott, legalábbis ez derült ki az informátorok beszámolóiból. Sussex hercege részt vett a koronázáson, de a békülésre még nem került sor. Most ismét Angliába utazik, így lehet, hogy végre találkozik a családjával. 

Harry herceg erre az egy dologra nem számíthat

Sussex hercege hamarosan Londonba utazik, hogy részt vegyen a WellChild Awards díjátadón szeptember 7-én. A dátum különleges, hiszen pont egy nappal később lesz Erzsébet királynő halálának az első évfordulója. A szakértők szerint ez tökéletes alkalom arra, hogy elkezdődjön közöttük a párbeszéd. Marlene Koenig királyi szakértő az Express.co.uk nevű oldalnak nyilatkozott, és a következőket mondta:

Szerintem ez jó alkalom lenne Harrynek, hogy lenyelje büszkeségét, és személyesen találkozzon az apjával. 

Hozzátette, hogy előfordulhat, a találkozó nem lesz sikeres, de ettől függetlenül fontos, hogy megtegye az első lépést. Ám a szakértők szerint bocsánatkérésre nem számíthat, pedig korábban elárulta, hogy ezt elvárná Károly királytól és Vilmos hercegtől is. 

A szakértők szerint Harry hercegnek ezt el kellene engednie, hiszen az elmúlt időszakban több alkalommal is botrányt okozott a királyi családban. Éppen ezért neki kellene megtennie az első lépést azzal, hogy felkeresi a családtagjait. 

Károly király csendesen szeretne megemlékezni

Korábban már kiderült, hogy Károly király csendesen szeretne megemlékezni a néhai királynőről. A palota közleményéből kiderült, hogy Balmoralban tartózkodik majd, ezért ott szeretne elvonulni és elmélkedni. Ez nem újdonság, Erzsébet királynő az elmúlt évtizedekben hasonló módon emlékezett meg az édesapjáról. 

Azt nem tudni, hogy ki csatlakozik Károly királyhoz, de az biztos, hogy az elkövetkezendő napokban még az egész királyi család Balmoralban tartózkodik. Ilyenkor sokat kirándulnak, horgásznak és beszélgetnek, az elzárt birtok nagy kedvence mindenkinek. Az információk szerint Harry herceget és Meghant is meghívta Károly király, akik nem éltek a lehetőséggel. 


Via