Bár Károly király 74. születésnapját még csak hónapokkal ezelőtt ünnepelte meg hivatalosan a királyi család, hamarosan 75 éves lesz uralkodó. A novemberi születésnapját pedig szeretné a családja körében tölteni, így nagy tervei vannak. 

A családjával akar ünnepelni Károly király 

Az információk szerint Károly király kifejezetten csendes, visszafogott ünneplést szeretne a születésnapját. Nem akar nagy felhajtást, de szeretné, ha a családja ott lenne. Ez pedig azt jelenti, hogy a 75. születésnapjára meghívást kap Harry herceg és Meghan Markle. Természetesen nagyon szeretne találkozni az unokáival, így reménykedik benne, hogy a hercegi pár a gyerekekkel együtt érkezik. 

Károly azt akarja, hogy Harry és Meghan gyermekei is ott legyenek. Ha Harry és Meghan kifogást akar keresni, az az ő döntésük

– mondta Angela Levin királyi szakértő a The Sun nevű lapnak. 

Károly király születésnapjáról szóló terveket még nem hozták nyilvánosságra, de a szakértő szerint biztosan visszafogott ünneplést tervez. A koronázása is kisebb volt, és a születésnapi ünnepsége sem volt annyira nagyszabású, mint a korábbi uralkodóké. Károly király fontosnak tartja a takarékoskodást, főként a jelenlegi gazdasági helyzetben. 

Meghan Markle egy éve nem járt az országban 

Meghan Markle legutóbb Erzsébet királynő temetése miatt utazott Londonba. Meghívást kapott Károly király koronázására, de Archie herceg születésnapja miatt nem tudott az Egyesült Királyságba látogatni. Így egy év után ez lesz az első alkalom, hogy Angliába utazik, feltéve, hogy elfogadja a meghívást


Via