Harry herceg amikor csak teheti, két gyermekével és feleségével, Meghan Markle-lel tölti minden szabadidejét, ám annál ritkábban enged betekintést a magánéletükbe.

Ilyen aranyosan játszik Archie

Harry hercegnek és Meghan Markle-nek eddig két gyermeke született:  Archie, és Lilibet. Kisfiuk szombaton lett négy éves, ezt egy hatalmas zsúr keretében meg is ünnepelték.

Mivel a pár  magánélete  sokakat érdekel, ezért úgy döntöttek, hogy betekintést engednek a mindennapjaikba egy dokumentumfilm keretében, melyet a Netflix sugároz.

Számos, eddig soha nem látott családi fotót, és videót megosztottak, ám egyet mindenképp érdemes kiemelni.

Az egyik felvételen a két hónapos Archie látható édesanyja karjaiban, Harry herceg pedig egy gumikacsával szórakoztatja kisfiát, aki annyira élvezi a játékot, hogy nem bírja abbahagyni a nevetést.

Ha  itt  megnézed, te sem fogod tudni abbahagyni a nevetést.


Harry herceg a koronázás után visszatért családjához

Harry herceg is részt vett édesapja, Károly király koronázásán, de egyedül érkezett, Meghan Markle nem tartott vele. Kiderült, hogy azért távozott Sussex hercege olyan sietősen, mert a családjával szerette volna tölteni a hétvégét Kaliforniában, nagyobbik gyermeke, Archie ugyanis szombaton töltötte be a negyedik életévét. 

Szakértő szerint sokat elárult Harry herceg viselkedése, ugyanis még a Buckingham-palota erkélyén sem jelent meg, hogy köszöntse a tömeget, ami akár arra is utalhat, megbánta, hogy egyáltalán visszautazott az Egyesült Királyságba.


via