Meghan Markle és a testvére között viharos a kapcsolat. A két nő 2014-ben találkozott utoljára, azóta ritkán kommunikálnak. Most Samantha interjút adott, és elárulta, mit gondol a hercegi pár házasságáról.

Válságban lenne Harry és Meghan házassága? 

Samantha GB Newsnak adott interjút, ekkor árulta el, hogy lát jeleket, melyek arra utalnak, hogy Harry herceg és Meghan házassága válságban van. Szerint a szakítás szélén állnak. 

Annyira más, és annyira összeegyeztethetetlen a karakterével

– mondta Samatha, amikor meglátta a legutóbbi felvételeket a hercegi párról. Ezek egy kosármeccsen készültek, ahol Harry szerette volna megcsókolni Meghant.

Meghan testvére azt is elmondta, korábban a testvére nem így viselkedett, ha az emberek megnézik a régebbi felvételeket, mindig Harry közelében akart lenni. Megérintette a kezét, hátát, felé hajolt. Ennek most az ellentéte figyelhető meg. 

Kicsit szomorú. Ez azt üzeni a világnak, mindannyiunknak, hogy zsákutcában vagyunk, és talán a válás mellett döntenek.

Samantha szerint nyilvánvaló, hogy problémáik vannak, és ezt a nyilvános megjelenéssel sem sikerült leplezniük. 

Új utak 

Meghan Markle pár hete írt alá szerződést a WME tehetségkutatóval, a cég rengeteg A-listás hollywoodi hírességet menedzsel. Az értesülések szerint Meghan nem a színészet miatt szerződött le, mivel ebben a formában nem szeretne visszatérni a képernyőre. A részleteket nem lehet tudni, ám az biztos, nagy tervei vannak. Korábban többször felröppent a pletyka, hogy ismét elkezd blogolni, erről azóta sem érkezetek új információk. 

(via)