Gyakorlatilag még el sem ült a Meghan Markle és a Harry körüli botrány, ami a netflixes dokujuk és herceg könyvének „köszönhetően” alakult ki, máris újabb balhé van kibontakozóban. A hercegné családja ugyanis elég pipa, most éppen arra készülnek hogy kompromitáló felvételeket tesznek közzé róla. Sőt, Meghan nővére, Samantha nagyon súlyos dolgokat állít.  

Titkos felvételek 

A hírek tanúsága szerint Meghan rokonai még Károly király koronázása nyilvánosságra hoznak egy titkos felvételekből álló sorozatot, ami úgy gondolják, sokkolni fogja a világot. A hamarosan napvilágra kerülő dokumentumfilmből már néhány részlet ki is került, ezeken egyebek között a hercegné nővére, Samantha Markle azt mondja: 

Még mindig pincérnőként dolgozna, ha apa nem segített volna neki. 

Sokkoló állítások

Az előzetesben egyébként feltűnik Meghan apja, Thomas Markle és bátyja, Thomas Jr. Markle is. A hercegné nővére egyébként több, durva dolgot is állít a párról, sőt Samantha egyenesen azt mondta, hogy Harry és Meghan kapcsolata mérgező és egészségtelen. A rajongók persze tűkön ülve várják a felvételeket, az egyik kommentelő a Twitteren például azt írta: 

Alig várom, hogy lássam!

Markle-ék visszatértek! Most lehetőségük van kimondani az igazukat

– fogalmazott egy másik. 

Nem megy a koronázásra 

Mint ismert, néhány héttel ezelőtt kiderült, hogy Meghan nem vesz részt Károly király május 6-i koronázásán, Harry herceg a felesége nélkül érkezik a ceremóniára. A Buckingham-palota egy közleményt is kiadott, melyben megerősítik, hogy a sussexi hercegné és a gyerekei Kaliforniában maradnak. 

(via)