Samantha Markle és Meghan Markle vitája már évek óta tart. A konfliktusaikat nem sikerült rendezni, legutóbb például a bíróságon próbálták meg elsimítani az ügyet. Most Sussex hercegnéjének apja, és a féltestvérei interjút adtak, és nem kímélték Meghant. 

Meghan Markle házasságát a testvére bírálta 

Samatha Markle korábban is többször kritizálta már Meghan házasságát, de ennyire súlyos kijelentéseket még sosem tett. A legújabb interjú során durva dolgokat fogalmazott meg.

Valóban egészségtelenek egymás számára. Ez egy toxikus kapcsolat. 

A nő egyértelműen arra utal, hogy Harry és Meghan a lehető legrosszabbat hozzák ki egymásból. A kijelentése sokakat meglepett, annak ellenére, hogy Samatha eddig sem finomkodott a féltestvérével.

Viharos a viszonyuk 

Samatha és Meghan kapcsolatáról már az esküvő előtt is jelentek meg újságcikkek. Samatha nem kapott meghívást a királyi esküvőre, melyre Meghan Markle apja sem tudott elmenni. A nő az elmúlt években többször nyilatkozott, legutóbb pedig pert indított Meghan ellen, és követelte, hogy a testvére ismerje be, hazudott. Végül a pert elveszítette, de nagy valószínűséggel a testvérek konfliktusa itt még nem ér véget. 


(via)