Tavaly bomlott fel Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága, azóta már az egykori sztárpár mindkét tagja más mellett találta meg a boldogságot. Most az énekesnő egy interjú során arról mesélt, hogy mit gondol a házasságról, és tervez-e a jövőben esküvőt! 

Tóth Gabi ezt gondolja most a házasságról 

Tavaly nyáron jelentette be Krausz Gábor és Tóth Gabi, hogy véget ért a házasságuk. Az év végén már el is váltak, azóta mindketten mással vannak kapcsolatban. Az énekesnő Papp Máté Bence oldalán találta meg a boldogságot, Krausz Gábor pedig Mikes Annával alkot egy párt, akit a Dancing with the Stars című műsornak köszönhetően ismert meg. 

Tóth Gabi most Ágai Kis András Mutasd magad című műsorában vendégeskedett, a beszélgetés során azt is elárulta, hogy mit gondol a házasságról. Az énekesnő elmondta, hogy a válása ellenére hisz a házasság intézményében, és reméli, hogy egyszer még lesz házas. 

A házasság egy szép dolog, hiszek a házasságban, abban, hogy Isten színe előtt összekötni az életed azzal, akit szeretsz, gyereket nevelni az élet legfontosabb értelme, legnagyobb felelőssége, amire, ha képes vagy, akkor mindenre képes vagy, semmi más nem számít. Továbbra is ugyanebben hiszek, és abban is, hogy megadatik nekem egyszer. Ha elsőre nem is sikerült, de másodjára lehet, hogy fog. 

Az énekesnő azt is elárulta, hogy részben amiatt is fontos számára a házasság, mert nem volt még templomi esküvője. Krausz Gáborral csak polgári esküvőjük volt, így ez a dolog kimaradt az életéből.

Nem tervezek én most semmit már. Nem tudom, mi lesz, nem tudom, meddig lesz, élek és nem is tervezek, hanem hiszek abban, hogy velem ez megtörténik és megadatik majd nekem

– mondta. 

Az interjú során Tóth Gabi azt is elárulta, hogy valahol már az elején érezte, hogy a házasságuk nem fog működni. Több dologban is különböztek, emiatt már az elején voltak konfliktusaik.