Minden hétvégén csak otthon ültök a pároddal és nem jut eszetekbe semmi, hogy mit is csinálhatnátok? Na, akkor itt az ideje, hogy összerakjatok egy bakancslistát, mert ez így nem mehet tovább. Az élet csak elrobog mellettetek, miközben ti a kanapén ültök. Persze a kanapén  is lehet izgi dolgokat csinálni, de most komolyan, azért ennél ti kreatívabbak vagytok. Íme 5 bakancslista ötlet pároknak, amiket tényleg nem érdemes kihagyni. 

Spa élmény otthon 

Oké, oké, ha mindenáron otthon akartok maradni az is megoldható, de legalább akkor maxoljátok. Varázsoljatok az otthonotokba valódi spa hangulatot. Csináljatok magatoknak egy hatalmas habfürdőt, jöhetnek a gyertyák, a meghitt zene, még egy kis bort vagy pezsgőt is vihettek be magatokkal. Merüljetek el a habokban, ha pedig alaposan kiáztatáttok magatokat, akkor jöhet a masszázs. Nincs is annál édesebb élmény, amikor oda-vissza kényeztetikek egymást. Vessetek valami tuti massázsolajat is, az aláfestő, relax zene pedig itt se maradjon el. A nap vége pedig már csak rajtatok múlik...😉

Fancy szálloda és reggeli az ágyban 

Ha végre szeretnétek átadni magatokat a lazításnak, akkor jó ötlet lehet, ha elmentek egy hétvégére wellnesselni valami fancy kis szállodába. Mindenképpen olyat válasszatok, ahol a reggeli is benne van az árban, sőt próbáljatok olyanra lecsapni, ahol lehetőség van a finomságokat az ágyba kérni. Most őszintén ki ne vágyna arra, hogy a fárasztó munkanapok után egy kicsit elengedje magát? Ha pedig mindezt a pasiddal teheted, az akkor már csak hab azon a bizonyos tortán. 

Páros tetoválás 

Na, ez már egy kicsit izgalmasabb bakancslistás terv. A páros tetoválás merész dolog, hiszen, mi van akkor, ha véget ér a románc? Persze senki nem így áll neki egy kapcsolatnak, de akkor is ez mindig benn van a pakliban. Ha páros tetoválásra vágytok, akkor azt javasoljuk, olyan minta mellett tegyétek le a voksotokat, ami önmagában is megállja a helyét, szóval ne egymás arcát varrasátok magatokra, mert egy esetleges szakítás esetén az elég ciki lehet...

Duplarandi 

Ha van olyan hozzátok közel álló páros, akikkel szívesen töltitek az időt, akkor menjetek dupla randira. Sőt, még izgibb, ha olyas valakiket hívtok meg mondjuk vacsizni, akiket még cska most ismertetek meg és szeretnétek még jobban megismerni őket, mert nagyon szimpik. Minden párnak szüksége van egy másik párra, akivel legjobb barik lehetnek. Csak egyre vigyázzatok, ne csináljatok úgy, mint Lily és Marshall az Így jártam anyátokkal egyik epizódjában. 

Írjatok egymásnak szerelmes levelet 

Ez nagyon nyálasnak tűnhet, pedig iszonyat romantikus. Pláne, azért, mert a kézzel írott levelek mára már nagyon kimentek a divatból. Szóval, ha szeretnétek egy kis meghittséget vinni a kapcsolatotokba, akkor hajrá, írjatok egymásnak szerelmes levelet. Persze ez lehet akár egy hűtőn hagyott cetli is, azzal, hogy ne felejtsnek el a másik tejet venni, de a végére mindenképpen biggyesszétek oda: Szeretlek. Máris sokkal cukibb lesz az egész. 

(via)