Itt az ideje, hogy megtudd, mások szerint milyen tulajdonság illik rád a legjobban. Ez a személyiségteszt erre ad választ. Válassz egy fát, és nézd meg, mit jelent a döntésed!

Fotó: Brigitte.de

Első fa

Ha az első fát választottak, akkor nagyon magas elvárásaid vannak magaddal szemben. Néha lazíts kicsit, nem szabad, hogy mindig csak a kötelességek vezessenek. A lazaság ugyanúgy a terv része!

Második fa

Rendkívül vicces vagy, az emberek imádják az öniróniádat. Mindig te vagy a társaság közepe, csak úgy vonzod az embereket. Jó melletted lenni, a pozitív energiád mindenkit elvarázsol.

Harmadik fa

Nem vagy vevő a small talk-ra, számoda csak akkor van értelme egy kapcsolatot fenntartani, ha abban van mélység. Nem beszélgetsz, ha nem őszinte a kérdés, a felületes chit-chatről hallani sem akarsz.

Negyedik fa

Számodra a kreativitás az éltető elő. Imádod a természetet, úgy érzed, a szép pillanatokat meg kell élni, a társaságod pedig azt mondaná, hogy első dolgod megörökíteni.

Ötödik fa

Magabiztos és bátor - ez a két szó jellemez a legjobban. Sokan csodálják, mennyire erős vagy lelkileg. Nagyon nehéz olyan helyzetbe keverni téged, amiből ne kerülnél ki nyertesen. 

Hatodik fa

Empatikus vagy, éppen ezért vonzod az embereket. Mindenki tudja, hogy nálad biztonságban van a titka, és nem ítélkezel. Elmondod a véleményed, és a legjobb szándékkal próbálsz utat mutatni. 

via