Készen állsz arra, hogy egy játékos feladaton keresztül kicsit jobban megismerd saját magad? Természetesen nem tudományosan bizonyított, hogy ez a személyiségteszt a teljes igazat árulja el rólad, de mégis jó szórakozás lehet megcsinálni. Hajrá! 

Szerinted, miért tartanak vonzónak az emberek?

Nézd meg jól ezt a képet, majd görgess le annak a leírásához, amit először fedeztél fel. Kiderülhet belőle, hogy milyen tulajdonságaid tartanak téged vonzónak az emberek. Ha készen állsz, akkor mutatjuk is a képet, amiről szó van:

yourtango.com

Ha az embereket láttad meg először

Elsősorban azt szeretik benned mások, hogy sodródsz az árral, és sosem stresszeled túl a dolgokat. Imádsz felfedezni, új dolgokat megismerni, és természetesen az utazásról sem mondanál le. Legyen szó egy új étteremről, és te már izgatott vagy. Az apróságokban leled meg az örömet. Egy erős vezető lehetsz, aki pontosan tudja, mit szeretne következő lépésnek. 

Ha a repülő csészealjakat láttad meg először

Az emberek képtelenek ellenállni, ha a jó szívedről van szó. Kedves és nagylelkű vagy, de emellett még egy türelmes barát is, aki nem ítélkezik. Akkor sem fordulsz el a barátaidtól, ha egy olyan döntést hoztak meg, amivel talán nem értesz egyet vagy nem a legjobban sült el. Maradj mindig ilyen szeretettel teli! 

Ha az űrlényt láttad meg először

Valójában a furcsaságod és a kiszámíthatatlanságod lehet az oka annak, hogy az emberek nagyon is vonzódnak hozzád. Mindig is olyan lehettél, aki azt csinál, amit akar, és nem hiszel abban, hogy be kellene állnod a sorba, és úgy tenni, ahogy mindenki más. Büszke vagy arra, hogy különbözöl másoktól, és az emberek is elfogadnak és úgy szeretnek, ahogy vagy.

Via