A 96. Oscar-gála tartogatott emlékezetes pillanatokat, az egyik legviccesebb pedig egyértelműen Ryan Goslinghoz köthető. A színész a színpadon adta elő a Barbie-ból ismert I’m Just Ken című dalt, a közönség pedig valósággal megőrült érte! 

Ryan Gosling videójáról beszél most mindenki 

Az Oscar-gálán már hagyomány, hogy a legjobb eredeti betétdal kategória jelöltjei mindig a színpadon előadják a szerzeményüket. Idén többek között Billie Eilish és Becky G is színpadra álltak. De a Barbie rajongóinak még egy meglepetéssel készültek a szervezők, mivel Ryan Gosling elénekelte a gálán a filmből ismer I’m Just Ken című dalt. 

A színész rózsaszín, csillogó Gucci öltönyben ragadott mikrofont, az előadással alaposan meglepett mindenkit. Rengeteg táncossal, és a Barbie-filmből ismert színészekkel közösen táncolt és énekelt, a meglepetésvendége a Guns N’ Roses zenekar gitárosa, Slash volt.

A Dolby Színház szó szerint felrobbant, főleg azután, hogy Ryan leugrott a színpadról, és közösen kezdett énekelni Margot Robbie-val, és még Emma Stone is beszállt a dologba. Ryan Gosling előadása hatalmas tapsot kapott, a felvétel pedig valósággal bejárta a világhálót. Az emberek szó szerint imádták, sokak szerint ez volt a legjobb előadás, amit az Oscar színpadján láttak.