Az Oscar-gála a filmek mellett minden évben a divatról is szól. Nem véletlen, hogy a nagy divatházak egyedi tervezésű ruhákat készítenek a sztároknak. Idén is volt pár emlékezetes divatpillanat, és vannak olyan szettek, melyeket biztosan nem felejtünk el! 

Ezek voltak a legszebb ruhák az idei Oscar-gálán 

Idén kicsit háttérbe szorult a fekete, ami sokak kedvence, a celebek inkább színes vagy éppen csillogó ruhákban gálázták. Nagyon népszerűek voltak a merevített felsőrészes estélyik, többen is ebben érkeztek, például Margot Robbie is ezt választotta. 

Hailee Steinfeld 

Az énekesnő egy nagyon légies szabású Elie Saab ruhában érkezett, amiben olyan hatást keltett, mintha egy görög istennő lenne! A szoknya lazán lengedezett körülötte, a felsőrészt pedig arany virágokkal dobták fel. A ruhához tartozott egy sál is, így az angyali hatás garantált! 

oscar-2024
Mike Coppola / Getty Images 

Ariana Grande 

Az énekesnő viselte az este egyik leglátványosabb szettjét, hiszen a Giambattista Valli ruha hatalmas volt. Az estélyihez tartozott egy óriási stóla, ami olyan volt, mintha egy habcsók lenne. Ariana szettjét simán el tudjuk képzelni a Barbie-filmben! 

oscar-2024
Marleen Moise / Getty Images 

Zendaya 

Zendaya a csillogásra szavazott, és egy fényes anyagból készült Armani Privé darabban vett részt az eseményen. Bár a szabása nagyon letisztult, a ruha egészen retró hatást kelt, ez nagyban köszönhető a mintájának, és a színeknek.  

oscar-2024
Mike Coppola / Getty Images 

Margot Robbie 

Nagyon úgy fest, Margot Robbie hivatalosan is lezárta a Barbie-korszakot. Az Oscar-gálán már nem rózsaszínt viselt, visszatért az eredeti stílusához. A fekete, folyékony hatású Versace darab nagyon jó választás volt, kellően elegáns, mégis nagyon trendi! 

oscar-2024
Mike Coppola / Getty Images 

Anya Taylor-Joy 

A Dűne sztárja egy igazi klasszikusban okozott feltűnést, hiszen a Christian Dior 1949-es Junon ruhájának viselte a felújított verzióját. Az estélyi ismerős lehet, hiszen ez a pávatollas megoldás gyakran visszaköszön a francia luxusmárka darabjain. 

oscar-2024
Mike Coppola / Getty Images 

Emma Stone

Emma Stone díjjal távozhatott a gáláról, nagyon úgy tűnik, a szettje szerencsét hozott. A színésznő estélyijét a Szegény párákban alakított karaktere ruhatára ihlette. A Louis Vuitton darab anyagában mintás, és van rajta egy hatalmas peplum is. Bár a trendet sokan utálják, ebben az esetben értjük, miért került a ruhára! 

oscar-2024
Jeff Kravitz / Getty Images 

Brittany Snow 

A Tökéletes hang sztárja viselte az este egyik legszínesebb ruháját! A Monot estélye szabása nagyon egyszerű, kivágott, követi az alakot, így egy kifejezetten szexi darabról beszélhetünk. Nagy kedvencünk volt a nyaklánc, ami csodásan passzolt a szetthez. 

oscar-2024
Mike Coppola / Getty Images 

Florence Pugh 

Florence ruhája kellően csillogott, és talán túl soknak is tűnhet, de a Del Core estélyi szuperül passzol a trendekhez. A szoknya csak finoman csillogott, a felsőrész merevített, a fodrok, kövek pedig nagyon glamúrossá tették a megjelenését!  

oscar-2024
Mike Coppola / Getty Images