Bár az Oscar-gála a filmes világ legjelentősebb eseménye, szinte majdnem ugyanakkora szerep jut a divatnak, mint a szobroknak. A vörös szőnyeges bevonulást nagy figyelem kíséri, és mindenki arra kíváncsi, miben érkeznek a sztárok. Idén sok csodás szettet láthattunk, de akadt pár, ami eléggé furcsára sikerült. 

6 szett, ami sok kritikát kapott az Oscar-gálán 

Az Oscar-gála az év legjelentősebb vörös szőnyeges eseménye, így a sztárok igyekeznek minél különlegesebb ruhában megjelenni. Ez általában jól szokott végződni, hiszen az extravagáns darabokra szinte mindenki emlékszik. De előfordul, hogy valami félremegy, és a tökéletesnek hitt szett sok kritikát kap. Pár hírességnek idén sem sikerült bekerülni a legjobban öltözött sztárok közé! 

Becky G 

Az énekesnő ruhája nagyon szexi volt, de az Oscar-gálára talán túlságosan is. A felsőrész teljesen rendben volt, a fűző nagyon trendi, de a szoknyát már annál többen kritizálták. Sokak szerint nagyon kivágott volt a szoknya, és erre az eseményre elegánsabb ruhában illik érkezni. 

oscar-2024
Frederic J. Brown / AFP

Jennifer Lawrence 

Megosztotta az embereket Jennifer Lawrence ruhája. A pöttyös Christian Dior estélyi szabása nagyon elegáns, stóla is tartozott hozzá, sokak szerint itt inkább a mintával volt a gond. A pöttyök miatt az egész túlságosan laza lett, nem tükrözte az Oscar-gálák megszokott eleganciáját. 

oscar-2024
Mike Coppola / Getty Images

Billie Eilish 

Sikerrel zárult Billie Eilish számára az este, mivel megnyerte a második Oscar-díját. Ennek ellenére a szettjét sokat kritizálták. Az énekesnő Chanel szettben érkezett, amiben olyan volt, mint egy iskolás lány. Bár a koncepció szuper, az Oscar-gálára talán már kicsit unalmas. 

oscar-2024
Arturo Holmes / Getty Images

Julianne Hough

Az amerikai Dancing with the Stars profi táncosa overálban ment az Oscar-gálára. A szett még izgalmas is lehetett volna, az Alexander Vauthier ruhához rengeteg anyagot használtak. Nem is látszik, hogy overál, és az alakját is teljesen elrejtette. 

oscar-2024
Frederic J. Brown / AFP

Andrea Riseborough

Az angol színésznő is mintás ruhában gálázott, de a kockás estélyi sokak szerint inkább egy szalvétára hasonlított. A híresség dolgát az sem könnyítette meg, hogy az estélyi nagyon furcsán nézett ki a vörös szőnyeggel és a bézs színű háttérrel. 

oscar-2024
Arturo Holmes / Getty Images

Erika Alexander

A színésznő ruháján szó szerint minden volt. Az egyszerű, fehér esélyit feldobták ezzel a színes, tüllös szoknyával, ami alaposan megkavarta az egészet. A kesztyű és az ékszerek pedig csak rontottak a helyzeten. 

oscar-2024
Frederic J. Brown / AFP