Madonna ahelyett, hogy ünnepelné, hogy túlélte a súlyos bakteriális fertőzést, máris tervezésbe kezdett: pontosan kitalálja, mi a teendő a halála esetén. 

A minőség fontosabb Madonnának mint a pénz

Madonna jobban látja mint valaha, hogy egyáltalán nem rendezett, mi lesz zenei karrierjének sorsa, ha ő már nem lesz az élők sorában. Az énekesnőt aggasztja, hogyan bánnak majd az örökségével, éppen ezért úgy döntött, szigorú szabályokat alkot meg, hogy úgy élhessen tovább a neve és a zenéje, ahogyan ő szeretné.

A 64 éves előadó például hevesen tiltakozik az ellen, hogy hologramjával turnézzanak, hiszen anno ez Whitney Houstonnak sem jött be, így ettől teljesen elzárkózik. Szeretné, ha nem a pénz dominálna, hanem zenei munkásságának a lehető legnagyobb becsben tartása, annak méltó megőrzése.

A gyerekekről is gondoskodik

De arra is pontos terve van már, hogy vagyonával mi történjen: Madonna az összes számának jogait egyenlő arányban szeretné megosztani hat gyermeke között. A 26 éves Lourdes, a 22 éves Rocco, a 17 éves David és Mercy, és a 10 éves ikrek, Stella és Estere tehát mind részesülnek az örökségből, sőt, Madonna azt tervezi, hogy menedzserére, Guy Oseary-ra is hagy valamennyit.

Madonna ugyan még lábadozik a szörnyű fertőzésből, New York utcáin már többen is kiszúrták, amint saját lábán sétálgat. Az énekesnő ugyan elnapolta, de nem mondta le a világkörüli turnéját, amelyről hamarosan kiderül, mikor kezdődhet el.

via