A legtöbbünk meleg szívvel gondol vissza a ‘90-es évek divatjára, és talán még a szüleink kedvenc klasszikusa, a Club C 85 is megjelenik a szemeink előtt offwhite színben, ikonikus zöld feliratával. A jó hír, hogy most akár újra is élhetjük ezeket a kedves emlékeket, hiszen ezek a retro darabok a legújabb trendekkel is lépést tartanak, és óriási kínálattal térnek vissza a  CCC  polcaira. A COURT vonal minőségi bőr darabjai rendkívül kényelmesek és időtállóak, hiszen hamar a lábra simulnak, így mindig maximális kényelemmel viselhetjük őket, akár csak a boltba szaladunk le, akár végigbulizunk egy nyári fesztivált.

A Reebok a sportfanatikusok számára alkotta meg RIDER és JOGGER vonalát. Ezek a modellek a futás lendületét idézik meg, áramvonalas formájuknak és kényelmes talpkialakításuknak köszönhetően olyan érzés viselni őket, mintha csak a felhőkön járnánk. A népszerű Rider V vagy  Princess  modellel bátran léphetünk a pályára, legyen szó futásról, fociról vagy teniszről. A Reebok BASKET modellek pedig azoknak szólnak, akik rajonganak a kosárlabda világáért. Ezek a cipők ötvözik a klasszikus és a modern elemeket, így minden igényt kielégítenek az oldalvonalon innen és túl.

Egy igazi sneakerhead pedig nem mehet el egy minőségi anyagból készült fehér alapdarab mellett sem. Viseljük sportosan a munkahelyen, utazáshoz vagy buliba, ezek a darabok garantáltan stílusos megjelenést kölcsönöznek minden szettnek. Ha a vagányabb dizájnt kedveljük, bátran nyúlhatunk a szezonban olyan trendi, barna talpú lábbelikért, ami garantáltan magukra vonják majd a kíváncsi tekinteteket. Képviseljünk bármely stílust, a CCC kínálatában garantáltan megtaláljuk a hozzánk illő Reebok klasszikust!

#cccshoesbags  #cccreebok  #ccchungary  #ccc  #reebokxccc

A Reebok kollekció már elérhető a CCC üzletekben, az alkalmazásban és a CCC webshopjában is.