Közeledik a tavasz, ez pedig azt jelenti, hogy érkeznek a legfrissebb trendek. Előkerülhetnek a vékonyabb szoknyák, menő dzsekik, csinos félcipők és persze a csajos blúzok, melyekkel minden szettet feldobhatsz. A stylistok szerint a tavaszi szezonban erre az alapdarabra mindenképp szükséged lesz. 

Minden nő imádja ezt a tavaszi blúzt

A tavaszi szezonban nagyon sok alapdarab került be a trendek közé. Nagy előnyük, hogy kedvedre variálhatod őket, és pár menő kiegészítővel igazán szuper szetteket rakhatsz össze. Éppen ezért a stylistok szerint minden nőnek szüksége van erre a blúzra, amit tavasszal nagyon sok formában tudsz majd viselni. 

must-have-felso-2024
Ráncolt ing 12 995 Ft

Az egyszerű fehér felső jól néz mondjuk farmerral, de akár szoknyákkal is kombinálhatod, és nagy előnye, hogy tényleg könnyű rétegezni. Ebben a szezonban az oversize darabokat érdemes kicsit hanyagolni, persze nem kell megválnod a kedvenceidtől, de szerezz be pár alakkövető blúzt is, meglátod, imádni fogod őket! 

A népszerű fast fashion üzleteket már ellepte a felső, így sok márkánál akadhatsz szűkített fazonra. A Mango üzleteiben például biztosan, mutatunk egy blúzt, ha még nem találtad meg a tökéletes felsőt. A trend egyébként eléggé retró, hiszen a hasonló blúzok már a 2000-es években is nagyon népszerűek voltak. 


Via