Ha te is mindig így jársz, akkor most a legjobb helyen vagy, ugyanis megmutatjuk azt a 3 bombabiztos trükköt, amivel a magassarkú is kényelmes lehet. 

Csökkentsd a sarok méretet 

Megtaláltad álmaid magassarkúját, de azok a sarkak neked túl magasak? Nyugi, ne ess pánikba! Akár hiszed, akár nem, de a cipészek tudnak faragni a sarkakból, szóval, bátran vedd meg, amit kinéztél, aztán irány a suszter! Így tutira kényelmesebb lesz a viselet és akár egy egész éjszakát át tudsz majd mulatni benne. 

Bélelt párnácskák 

A neten, de akár a drogériákban is be tudsz szerezni olyan bélelt párnácskákat, amiket a láb első részére kell felhúznod. Ez azért szuper megoldás, mert így napközben, amíg viseled a magassarkút végig puha felületen támaszkodhatnak a lábikóid. Ezzel a trükkel tutira sokkal kényelmesebb lesz a kedvenc magassarkúd. 

Válts platformra 

Jó, tudjuk ez amolyan vészmegoldás, hiszen a platform nem klasszikus magassarkú. Ha viszont nem tudod megszokni a magas, tűsarkakat, képtelen vagy bennük járni és a világért nem akar kényelmes lenni a dolog, akkor neked a platform igazi megváltás lehet. Szóval, ha nem szeretnél laposra váltani, de hajlandó vagy ebben a témában kompromisszumot kötni, akkor a platformos cipőket imádni fogod. Attól pedig egyáltalán nem kell félned, hogy ebben nem leszel elég csinos, ugyanis a platform iszonyat menő, ráadásul mindenhez tökéletesen passzol: szoknyával, de akár farmernacival is bátran kombinálhatod. 

(via)