A farmer mindig trendi, és ami még ennél is fontosabb, egy sokoldalú alapdarab, amit mindenki imád. Tényleg valódi must-have, amit bármikor elő tudsz kapni, és a stílusodról függően kombinálhatod. Éppen ezért tuti, hogy neked is van kedvenced, amit nagyon sajnálnál, ha kikopna. 

Így kerüld el, hogy kikopjon a farmered 

A farmernek nagyon sok előnye van, ha megfelelő fazont választasz, akkor kifejezetten kényelmes. Sok olyan nadrág van, ami rugalmas, így például a hosszabb viselés sem okoz problémát. A tökéletes nadrágot azonban nem egyszerű megtalálni, így érthető, ha szeretnéd minél tovább viselni. Ezekkel a trükkökkel elkerülheted, hogy az anyag hamar kikopjon. 

Figyelj az anyagra 

Már vásárláskor érdemes megnézned, hogy miből is készült a farmer. A szakértők szerint minél kevesebb elasztikus anyagot tartalmaz, annál tartósabb lesz. Az a legjobb, ha a nadrág főként pamutból készült, így később kopik ki. 

Varrj foltokat belülre 

Sok esetben a comboknál, térnél kopik ki a farmer. Ez a kopás mindig belülről kezdődik el, ezért jó megoldás, ha a nem látható helyekre óvatosan foltokat varrsz. Ha puha anyagot használsz, azzal nem csak a nadrágot véded, de a bőröd is. 

Ruhavédő 

Létezik ruhavédő spray, ami nem csupán a foltoktól, szennyeződésektől védi meg a farmert, de akár a kidörzsölődéstől is. A leginkább kritikus részeket érdemes vele bevonni. A jó hír, hogy nem hagy nyomot. 


Via