Hamarosan megérkezik a kellemes tavaszi idő, így itt az ideje, hogy beszerezz egy menő tavaszi farmerdzsekit. Idén kicsit háttérbe szorulnak az óriási, oversize kabátok, és a csinosabb, csajos verziók veszik át a helyüket. A H&M darabja pontosan ilyen! 

Ezt a farmerdzsekit mindenki imádja 

Tavasszal valódi must-have a farmerdzseki, amit nagyon sokoldalúan lehet viselni. Kombinálhatod például elegáns nadrágokkal, szoknyákkal, virágos ruhákkal, vagy akár farmerral is. Már nem kell feltétlenül színes nadrággal viselned, hiszen a kékkel is szuperül mutat. 

farmerdzseki-2024
H&M Túlméretezett dzseki gombos előrésszel 12 495 Ft

Mivel tényleg egy alapdarabról van szó, ezért mindenkinek szüksége van rá. Ha megtalálod a tökéletes darabot, azt biztos sokáig imádni fogod. Az üzletekben nagyon sok farmerdzsekivel találkozhatsz, a trendek igazán változatosak, így könnyedén megtalálhatod a stílusodhoz leginkább passzolót

A H&M farmerdzsekije tökéletes tavaszra, hiszen egy kifejezetten letisztult fazon, de mégis izgalmas. Nem a klasszikus dzseki, amit már olyan sokszor láthattál az üzletekben. Cropped fazon, így kivillan belőle a derekad, de ami még ennél is fontosabb, jól mutat magasított derekú nadrágokkal, szoknyákkal. 


Via