2023-ban sokszor viselt rózsaszín manikűrt Margot Robbie, hiszen a method dressing miatt folyton Barbie kedvenc színét hordta. A szettjeihez igazították a körmeit, most egy igazán különleges árnyalatot választott, amit tavasszal te is ki akarsz majd próbálni! 

Margot Robbie rózsaszín körmeit mindenki imádja

A Barbie sztárja is ott volt a szombaton megrendezett SAG-gálán. Margot Robbie egy fekete-rózsaszín ruhában lépett a vörös szőnyegre. A szettet most nem Barbie gardróbja inspirálta, mivel a miniruha fekete volt, csak egy óriási rózsaszín masni volt rajta. Ennek ellenére a manikűrjét a ruhának ehhez a részéhez igazították.

A sztár rózsaszín manikűrje elképesztően fényes, zselés hatású, pont olyan, mintha cukorkák lennének a körmein. Betina Goldstein, a sztárok kedvenc körmöse még azt is elárulta, hogy a különleges manikűr elkészítéséhez honnan inspirálódott. 

Margot körmeit a rózsaszínű, Barbie-cipők inspirálták. A színük pontosak olyan, és tényleg hasonló, zselés hatást keltenek, mint a játékok. A színt és a technikát viszont érdemes lesz megjegyezni, hiszen a rózsaszín menő színnek számít, ez az extrán fényes verzió pedig téged is meg fog hódítani! Az ilyen körmök akkor mutatnak a legjobban, ha nincs rajtuk díszítés, így tényleg szépen érvényesül a festés.