Ismét Barbie-ként lépett a vörös szőnyegre Margot Robbie, aki az 1977-es Superstar Barbie ruhájába bújt. A szettjét a rózsaszín manikűrje tette különlegessé, amit akár te is elkészíthetsz! 

Margot Robbie manikűrjét könnyen elkészítheted 

Már meg sem lepődünk, hogy Margot Robbie Barbie egyik ikonikus szettjében érkezett a Golden Globe-gálára. Az elmúlt hónapokban számos alkalommal viselte a baba ruháit, a rajongók pedig valósággal megőrültek a szettjeiért. Ahhoz, hogy a Barbie-hatás teljes legyen, Margot hajára, sminkjére és körmeire is nagyon figyeltek. 

A Golden Globe-on viselt manikűrjét most a körmöse mutatta meg, aki több felvételt is feltöltött róla, és elárulta, hogy milyen színekkel készítette el. Margot Robbie most egy visszafogott, mégis csajos manit visel, ami két árnyalattal készült. 

Elsőként egy alapot vitt fel Margot Robbie körmöse, miután megszáradt, egy barna színnel festette ki a színésznő körmeit. A száradási idő végével, erre egy rózsaszín, enyhén csillogó lakk került. Majd az egészet fényes fedőlakkal fejezte be. 

Az eredmény egy nagyon csajos, elegáns manikűr. A két szín keveredése csodás hatást biztosít, nem csupán rózsaszín lesz tőle a körmöd. Nagyon könnyen elkészítheted a manit, csupán két színre van hozzá szükséged!