Egyértelmű, hogy Margot Robbie karrierje csúcsán van, számtalan szuperprodukcióban szerepelt az elmúlt években, a Barbie-film pedig óriási sikert és népszerűséget hozott a számára. Épp ezért döntött úgy, hogy nem vállal újabb filmet.

Margot Robbie visszavonul

A 33 éves színésznő úgy érzi, hogy a Barbie sikere után muszáj egy kicsit háttérbe húzódnia. Véleménye szerint a közönség nagyon hamar ráunna, ha most bevállalna egy újabb mozit.

Azt gondolom, hogy mostanra mindenki rosszul van a látványomtól. Valószínűleg el kéne tűnnöm egy időre a filmvászonról. Őszintén szólva, ha most vágnék bele egy újabb filmbe, az emberek biztosan azt mondanák, hogy 'már megint ő'? Egész nyáron őt láttuk mindenhol, már elég volt belőle

– nyilatkozta Margot Robbie.

Mihez kezd most?

A színésznő elárulta, pontosan nem tudja, mit fog csinálni, egyelőre pihenni szeretne. Azt is hozzátette, hogy nagyon érdekli, milyen a kamera másik oldalán állni.

Nagyon szeretnék rendezni. Az elmúlt hét évben úgy éreztem, hogy ez az, amit csinálnék. De mindig is kiváltságként tekintettem erre, nem jogként

– mondta a színésznő, aki hozzátette, lassan úgy érzi, ő is kiérdemelte ezt a kiváltságot.

Via