A nagymama szerepről beszélt a Vogue-nak adott interjújában Victoria Beckham. David Beckham felesége elárulta, úgy érzi, egyelőre még nem áll készen erre a szerepre. 

Bővül a család? 

Az egykori Spice Girl valósággal pánikba esett, amikor neki szegezték a nagymamasággal kapcsolatos kérdést az interjú során. 

Jézus, mi? Szerintem ez még nem történik meg, hacsak ti nem tudtok valamit, ami én nem. 

Fiatal apuka

Mint ismert Victoria és David legidősebb fia, Brooklyn 2022 áprilisában vette feleségül a szerelmét, Nicola Peltz színésznőt. Hónapokkal az  extravagáns esküvőjük után pedig a most 24 éves Brooklyn bevallotta, akár 10 gyereket is vállalnának a feleségével, ráadásul arról is beszélt, mindig is fiatal apuka szeretett volna lenni. 

Szeretnék hamarosan családot alapítani, de csak akkor, amikor a feleségem is készen áll rá 

– árulta akkor az  Entertainment Tonightnak. A leendő nagymama viszont úgy tűnik, egyelőre nem áll készen erre a szerepre, legalábbis arra konkrétan nem, hogy valaki nagymamának szólítsa. Ennek kapcsán el is árulta, hogy korábban rákérdezett Anna Wintournál, hogy őt miként szólítják az unokák, a Vogue főszerkesztője pedig azt mondta, Annának hívják. 

Lehet, hogy én is ezt az utat választom 

– mondta Victoria, aki persze hozzátette, ha eljön ez a nap, hogy ebben az áldásban részesül majd, az csodálatos lesz.

Imádják egymást

Az ex Spice Girl amúgy azt is felfedte, milyen Nicola anyósának lenni, menyéről igencsak elsimerően nyilatkozott: 

Nicola csodálatos és szerintem nagyon tehetséges. Elképesztően szenvedélyes abban, amit csinál. Ráadásul ő és Brooklyn rendkívül boldoggá tesztik egymást ést ezt lenyűgöző látni. Anyaként csak arra vágysz, hogy a gyerekeid boldogook legyenek, ez a minden, nem igaz? 

Nicola amúgy hasonlóan beszélt nemrégiben anyósáról, a Byrdie-nek adott interjújában így fogalmazott: 

Szeretem őt, annyira hihetetlenül sikeres nő. Elképesztően szerencsés és áldott vagyok, hogy tanácsokat kérhetek tőle. 

(via)