A letisztult öltözködés mintaképe Victoria Beckham, akinek mindig tökéletes a megjelenése. A nők imádják a stílusát, nem véletlenül, hiszen még egy farmert is képes nagyon trendin, és elegánsan viselni. Most azonban kivételt tett, mivel egy nagyon szexi, átlátszó ruhában pózolt. 

Szexi ruhában posztolt fotót Victoria Beckham 

Victoria Beckham nem is olyan régen eltörte a lábát, így az utóbbi időben mankóval közlekedik. A Párizsban megrendezett divatbemutatón is nála volt, ezzel sétált végig a show után a kifutón. A legújabb fotóján szintén a mankókra támaszkodik. 

victoria-beckham-2024
Instagram/@victoriabeckham

A félvételt, amin egy átlátszó ruhát visel az Instára töltötte fel. A ruha kifejezetten szexi, és szó szerint mindent megmutat, így látszik Victoria fehérneműje is. Bár láthatóan szexinek, és merésznek szánták, az alján van pár fodor, amitől igazán romantikussá válik az egész szett. 

Egy csavarral, tavasz/nyár 24...

– írta a fotóhoz Victoria. A képet Instagram-storyba töltötte fel, így csupán 24 óráig érhető el. 

A celeb meglepte a rajongókat a szettel, hiszen a legtöbben már megszokták, hogy mindig nagyon elegáns, visszafogott ruhákat visel. Az átlátszó ruha azonban kifejezetten merész, így nem megszokott tőle. Ennek ellenére hatalmas sikert aratott, hiszen Victoria csodásan néz ki. 


Via