Ismét visszatér a csillogás Hollywoodba, hiszen elkezdődött a gálaszezon. A Golden Globe-gála az év első nagy vörös szőnyeges eseménye, így nem csoda, hogy a sztárok igazán különleges darabokban érkeztek! 

A csillogásról szólt a Golden Globe-gála vörös szőnyege 

Tavaly a színes ruhák számítottak trendinek, sokan jelentek meg pirosban, sárgában, de a rózsaszín is nagy kedvenc volt. Ezzel szemben idén inkább a fekete, a fehér és a csillogó, fémes ruhák taroltak. 

Julia Garner 

Az est egyik legszexibb ruháját Julia Garner viselte. A flitteres Gucci ruha mellrésze nem sokat takart, sőt! Nagyon merész volt, hiszen nem sok hiányzott, hogy a színésznő villantson. Ettől függetlenül nagyon dögös volt, még biztosan sokáig emlékezni fogunk rá. 

golden-globe-ruhak-2024
John Salangsang / Golden Globes / Golden Globes via AFP

Hunter Schafer 

Az Eufória sztárja láthatóan imádja a rózsaszínt, hiszen egy nagyon világos, légies ruhával lepett meg mindenkit. Hunter ruháját a Prada tervezte, és épp úgy festett benne, mint egy mesebeli tündér! 

golden-globe-2024
Michael TRAN / AFP

Margot Robbie

Margot Robbie ismét megmutatta, hogy Barbie gardróbja örök! A színésznő most az 1977-es Superstar Barbie estélyijét viselte, amiben csodásan festett. Az Armani Privé ruhát csak flitterek díszítették, a különleges stóla pedig még csillogóbbá tette a szettet. 

golden-globa-2024
Tommaso Boddi / Golden Globes / Golden Globes via AFP

Elle Fanning 

Mesebeli hercegnőként ragyogott a gálán Elle Fanning, aki egy vintage Pierre Balmain darabban érkezett. A színésznőnek remekül állnak a régebbi stílusok, egyik nagy kedvence az ’50-es évek. Most sem okozott csalódást, tökéletes volt a szettje.  

golden-globa-2024
John Salangsang / Golden Globes / Golden Globes via AFP

Jennifer Lopez 

J.Lo igazi díva volt a vörös szőnyegen! A Nicole + Felicia Couture ruha színe remekül passzolt hozzá, a szabása pedig kiemelte a csodás alakját. Persze a virágokról sem feledkezhetünk meg, ezektől nagyon bájos, hercegnős lett az összhatás!  

golden-globa-2024
Gilbert Flores / Golden Globes / Golden Globes via AFP

Taylor Swift 

Taylor Swift nem tud leállni, ha csillogásról van szó. A Golden Globe vörös szőnyegére egy Gucci ruhában érkezett, ami olyan volt, mintha egy diszkógömb lett volna. A zöld árnyalat csodásan passzolt Taylorhoz, a szexi szabás pedig kiemelte a vékony alakját. 

golden-globa-2024
Michael TRAN / AFP

Dua Lipa 

Az énekesnő stílusosan hangszernek öltözött, hiszen a fekete estélyin egy hegedű mintái rajzolódnak ki. Az arany díszítés egyébként hasonlít a csontokra is, így talán még izgalmasabb. Dua Lipa ruhája egy Schiaparelli, a csodás szettet Tiffany & Co. ékszerekkel tették még egyedibbé. 

golden-globe-2024
Tommaso Boddi / Golden Globes / Golden Globes via AFP

Hailee Steinfeld 

Az est egyik nagy meglepetését Hailee Steinfeld okozta, akinek egyszerre volt a szettje glamúr és nagyon retro. Olyan mintha keresztezték volna a Barbie-t és az Álom luxuskivitelbent. A rózsaszín ruhához szuperül passzolt a fekete kesztyűt és persze a gyémántokat sem felejthetjük el. A ruhát a Prada tervezte. 

golden-globa-2024
John Salangsang / Golden Globes / Golden Globes via AFP