Az idei Golden Globe díjátadón tényleg minden híresség kitett magáért, de ahogy lenni szokott, Jennifer Lopez volt az egyik legstílusosabb sztár, aki végig vonult a vörös szőnyegen. Az énekesnő egy mesés púderrózsaszín estélyit viselt, hozzá passzoló pink kiegészítőkkel. 

Jennifer Lopez csak a ruháját szerette volna megmutatni

JLo egy nappal a gála után Instagramján osztott meg egy videót, amiben a gála előtti legfontosabb pillanatai láthatóak. Az énekesnő otthonában készülődött az eseményre, így nem csak a ruháját mutatta meg, hanem bepillantást engedett a gardróbszobájába illetve az étkezőjébe is.

Az egyik ilyen felvételen szúrták ki a rajongók, hogy milyen elképesztő csillár lóg JLo ebédlőjében az asztal fölött. A DailyMail kiderítette, hogy csak ez a tárgy 100 ezer dollárba került, ami átszámolva kb. 34,5 millió forint. Ami azért őrület, mert állítólag a házhoz tartozó medence részleg kialakítása került 150 ezer dollárba!

A videóból egyébként kiderül, hogy az énekesnőnek hatalmas gardróbszobája van, több ottománnal, fotellel és spanyol fallal. Illetve az is látható, hogy milyen tágas, világos és fényűző az otthona, aminek minden egyes részlete elképesztűen stílusos és tudatosan meg van tervezve.

De mielőtt azt gondolnád, semmi személyes nincs benne: a szemfülesek kiszúrhatják, hogy a kis dohányzóasztalok tele vannak családi képekkel, több helyen is feltűnik például Ben Affleck fotója.