Bár nagyon gyakran posztol az Instára Victoria Beckham, a követőinek még sosem mutatta meg a 24 millió fontos Miamiban található luxusotthonát. Erre korábban még nem volt példa, a rajongók pedig imádták a fotót. 

Ilyen Victoria Beckham 24 millió font értékű luxusotthona 

A Beckham házaspárnak több luxusotthona is van, ez már David dokumentumfilmjéből is kiderült. Azonban ezeket sosem mutogatják, így a rajongók igazán még sosem nézhették meg, hogyan élnek. Különösen ritkán lehetett látni a pár Miamiban található luxusotthonát, ami a fotó alapján igazán káprázatos. 

Victoria Beckham most azonban kivételt tett, és megmutatta, milyen az egyik otthonuk. Egy kép készült róla a születésnapja alkalmából, a felvételen pedig a lakásuk nappalijában ücsörög. 

A fotó alapján a penthouse igazán elegáns, letisztult bútorokkal van berendezve, műalkotások vannak a falakon, és különleges bútorok. A nappali kifejezetten melegséget áraszt, ez részben köszönhető a fal színének, illetve a kényelmes kanapénak, amin a sztár ül. 

Victoria és David otthona Miamiban, a város szívében található, és csodás kilátás nyílik a környezetre. Az öt hálószobával, egy luxus úszómedencével és még saját tetőtéri helikopter-leszállóval büszkélkedő penthouse a család bázisaként szolgál, amikor David a városban tartózkodik. Az információk szerint 17,15 millió fontért vásárolta meg a pár 2020-ban, a lakás értéke azóta csak nőtt, most 24 millió fontra becsülik. 


Via