Victoria Beckham-nek férje, David Beckham megvette a világ legjobb ajándékát. Ő legalábbis ezt állítja. 

David Beckham tuti ajándékot vett

Victoria Beckham-et egy négykerekűvel lepte meg David Beckham, a Spice Girls egykori tagja ugyanis eltörte a bokáját, ezért igen csak nehézkes számára a mozgás, a közlekedés. 

Ennek a járműnek köszönhetően, azonban pillanatok alatt megteheti az eddig sok időt igénylő métereket, sőt, még egy kosárka is díszíti a járművet, hogy ne kelljen táskát vinnie, ha éppen ezzel suhan.

Mindenkit meglepett, amikor Victoria Beckham mankóval jelent meg a Paris Fashion Week-en, majd David Beckham elárulta, hogy felesége edzés közben sérült meg, ennek következtében történt a törés. 

Victoria Beckham imádja a kerékpárt

A 49 éves divattervező a sérülés óta bakancsot visel, és hétfőn az Instagramon mutatta meg a követőinek David Beckham extra figyelmes ajándékát. Victoria Beckham elmagyarázta, hogy a 300 fontos, KneeRover nevű biciklit úgy tervezték, hogy a lábát a gyógyulás során ne kelljen a földön tartania.

A kerékpár úgy van kialakítva, hogy egy puha részen pihenhessen a térd, ezáltal súlytalanítva azt. Így mankó sem szükséges, a további extrákat pedig a csengő és italtartó szolgáltatják. 

A kerékpárról készült felvételeket ITT találod.