Ez ám a luxus! David Beckham és Victoria Beckham egy elképesztő jachton töltik az idejüket a héten. A párról friss fotók is készültek, és látszólag remekül érezték magukat. Nem csoda, hiszen igazán fényűző. 🤩🤩🤩

Miamiban van a családi kirándulás

A házaspár 2014 óta tölti az idejük többségét Miamiban, hiszen akkoriban David Beckham ott kapott munkát, ám azóta visszavonult a futballtól. David és Victoria azonban nem egyedül ünnepelnek, a jachton velük volt a három fiúgyermekük: Brooklyn, Romeo és Cruz, valamint a lányuk Harper is. Emellett pedig természetesen Brooklyn felesége, Nicola Peltz is.

Victoria és David kalapot is viseltek az őrjítő meleg ellen. A hatalmas ezüst hajó az  olaszországi La Spezia hajógyárában épült. Öt lakosztályban akár 10 vendéget is el lehet szállásolni, szóval a Beckham-klán is kényelmesen elfér. A jacht egyébként egyáltalán nem olcsó kategóriás, 7 milliárd 300 millió körül van az ára. 

Tavaly betekintést engedtek az életükbe

Tavaly októberben megjelent David Beckham dokumentumsorozata a Netflixen. A házaspár a magánéletükbe is betekintést engedett, és kendőzetlen őszinteséggel beszéltek a nehézségeikről is. Azonban a sorozat megjelenése után a focista állítólagos egykori szeretője ismét többször felszólalt, de Beckhamék nem reagáltak az interjúira. Azonban bármi is történt a múltban, ők továbbra is kitartanak egymás mellett, és együtt szeretnének megöregedni.

Via