David Beckham egykori állítólagos szeretője, Rebecca Loos nem rejtette véka alá a véleményét. Mint megírtuk, a focista és a felesége, Victoria a Beckham című dokumentumsorozatban őszintén vallottak a megcsalási botrányról, ám most úgy tűnik, hogy ezzel hibát követtek el.

Rebecca Loos kiakadt

A 2000-es évek elején bombaként robbant a hír, hogy David Beckham megcsalhatta a feleségét egy Rebecca Loos nevű nővel, aki a személyi asszisztenseként dolgozott, amikor Madridba költözött a karrierje miatt. A divattervező és a gyerekek Angliában maradtak. Rebecca akkor állította, hogy szexuális kapcsolat volt közte és a labdarúgó között.

A dokumentumsorozatban Victoria azt mondta, hogy ez volt élete legfájdalmasabb időszaka, David pedig arról vallott, hogy gyűlölte, milyen nehézségeket él át a felesége. Azonban a focista nem mondta ki, hogy a megcsalás valóban megtörtént-e vagy sem, de a rajongók arra teszik a voksukat, hogy lényegében ez egy beismerő vallomás volt. 

Megértem, hogy van egy imázsa, amit meg kell őriznie, de áldozatként ábrázolja magát, és hazugnak tesz engem, mintha én találtam volna ki ezeket a történeteket

– nyilatkozta Rebecca nemrég a Daily Mailnek. 

Az egész arról szól neki, hogy szegény én, pedig ideje, hogy felelősséget vállaljon

– tette hozzá az állítólagos szerető, aki ma már jógaoktatóként dolgozik és két gyermek édesanyja. 

Via