Az év vége általában mindenkinek rengeteg örömöt és meglepetést tartogat, de most azt is megtudhatod, a csillagjegyed alapján melyik nap lesz a legeslegboldogabb decemberben!

Kos

Legboldogabb nap: december 21., csütörtök 

Hiába közeledik már nagyon a karácsony, te csakis a melóra tudsz fókuszálni, ugyanis olyan ajánlattal találhatnak meg ezen a napon, amire már nagyon-nagyon régóta vágysz.

Bika

Legboldogabb nap: december 21., csütörtök 

Hosszú ideje nyomasztanak anyagi gondok, de ez ma egycsapásra megoldódik. Furcsa és egyben nagyszerű érzés lesz, hogy az, ami tegnap még kilátástalannak tűnt, ma már jelentéktelen apróság.

Ikrek

Legboldogabb nap: december 6., szerda 

Rengeteget melóztál az elmúlt hetekben, hónapokban, és ez most megtérülni látszik. Nagyon komoly elismerésben lesz részed! És ez nem csak szóbeli dícséretet jelent, hanem anyagi támogatást is.

Rák

Legboldogabb nap: december 6., szerda 

Nem csak boldog, de szerencsés lesz ez a nap számodra! Tulajdonképpen bármit is szeretnél, bármibe is fogsz bele, az a lehető legjobban alakul. Sőt, egy régóta dédelgetett álmod is valóra válik.

Oroszlán

Legboldogabb nap: december 30., szombat 

Talán most még nehéz elhinni, hogy jobb lesz a helyzet a későbbiekben, de hidd el, ez a december tényleg boldog lesz számodra, főleg az utolsó napjai. Minden probléma, ami most nyomaszt, az 30-ára már teljesen megoldódik!

Szűz

Legboldogabb nap: december 30., szombat 

Egész ősszel csak arra vágytál, hogy végre szabadságra mehess és pihenhess. Tényleg keményen hajtottál mostanában, de az év vége csakis a pihenésről és az ünneplésről fog szólni végre. 

Mérleg

Legboldogabb nap: december 26., kedd 

Karácsonykor nálad a szerelemé lesz a főszerep! Készülj, mert olyan mesébe illő, igazi romantikus élményekben lesz részed, amiről eddig még álmodni sem mertél.

Skorpió

Legboldogabb nap: december 26., kedd 

Már rég óta szeretnél eljutni messzebbre is, és ezen a napon egy elképesztő lehetőség hullik az öledbe. Bár elsőre talán rizikósnak tűnik, de ne mondj le az utazásról, mert biztosan őrületes élményben lesz részed.

Nyilas

Legboldogabb nap: december 21., csütörtök 

Kőkemény év van mögötted, ami nem csak lelkiled, de anyagilag is többször a padlóra küldött. Ezen a napon azonban minden megváltozik, és végre kikeveredsz a pénzügyi szakadékból. Sőt, jobb lesz a helyzeted, mint valaha!

Bak

Legboldogabb nap: december 6., szerda 

Régóta húzódik egy konfliktus közted és az egyik szeretted között, de ezen a napon végre sikerül kibogoznotok az ellentéteket, és pontot tenni az egész ügy végére. Ettől annyira megkönnyebbülsz és felvidulsz, mi kitart a hónap további részében is.

Vízöntő

Legboldogabb nap:  december 4., hétfő 

Ezen a napon a karrieredben óriási előrelépés várható. Lehet, hogy új pozit csípsz meg, esetleg előléptetnek vagy egy teljesen más cégtől kapsz állásajánlatot. Mindenesetre hatalmas lehetőség vár rád.

Halak

Legboldogabb nap: december 4., hétfő 

Ha a szívedre és a megérzéseidre hallgatsz, hatalmas örömben lehet részed. Arra figyelj, hogy ne agyald túl a dolgokat, ne kombinálj, egyszerűen csak sodródj az árral!