Minden csillagjegynek megvannak a tulajdonságai, és vannak olyan dolgok is, amelyek egy-egy jegyre különösen jellemzők. Vitatkozás vonatkozásában ez az a 3 jegy, amelynek szülötteivel inkább ne bonyolódj konfliktusba, mert végül úgyis azt fogod érezni, hogy nekik van igazuk. 


bika

A Bika csillagjegyű emberek meglehetősen makacsnak számítanak, és a meghozott döntésüktől is csak nehezen tudnak elállni. Ezért gyakran még akkor is megvédik az álláspontjukat, amikor rájönnek, hogy tévedtek. 

oroszlán

Az Oroszlánok gyorsan személyeskedésnek veszik a vitákat, és előfordul, hogy nem hajlandóak meghallgatni mások mondanivalóját. Ezért gyakran szinte már elkeseredetten harcolnak az utolsó szó jogáért egy-egy helyzetben, és meggyőződésük, hogy csak nekik lehet igazuk. 


Bak

A Bakok gyakran gondolják azt, hogy okosabbak mindenkinél, ezért hajlamosak arra, hogy minden körülmények között elmondják véleményüket. Ráadásul, ha nem hisznek nekik, akkor képesek dühösen kikelni magukból, hiszen biztosak benne, hogy ők jobban tudják, bármiről legyen is szó.


Via