Ha nem szeretnéd, hogy káoszba fulladjon a Merkúr-retrográd időszaka alatt az életed, akkor fogadd meg tippjeinket, most eláruljuk, hogyan élheted túl.

Kos

Légy nagyon magabiztos, akkor is, amikor úgy érzed, a dolgok nem éppen úgy alakulnak, ahogyan szeretnéd. Hidd el, ez mindenen átsegít majd. 

Bika

Az összes feszültség a nyakad körül raktározódik el, éppen ezért ezt a területet kell edzened és lazítanod. Ne halogass dolgokat, ess túl mindenen amilyen gyorsan csak lehet. 

Ikrek

Úgy érzed majd, az idegrendszered kicsit feladta a szolgálatot. Tele vagy kérdésekkel, a kíváncsiságod pedig csillapíthatatlan. Itt az ideje, hogy megtanulj kiszállni a dolgokból. Engedj el mindent, ami bosszant.

Rák

A legintelligensebb jegy a Rák, méghozzá érzelmi szinten. Most azonban úgy tűnhet, kicsit kiestél ebből a szerepből, és te sem ismersz magadra. Hogy ne a végletekben mozogj, ideje gyakorolnod egy kicsit a hasi légzést, ami segít megtalálni a harmóniát és a nyugalmat.

Oroszlán

Ebben az időszakban eléggé bezársz, éppen ezért az a fontos, hogy kinyisd a szívedet. Ideje, hogy a jógához fordulj kicsit, és szívnyitó gyakorlatokat végezz.

Szűz

Itt az ideje, hogy egy kicsit elengedd a kontrollmániád, és engedd, hogy a dolgok úgy történjenek, ahogyan kell. Figyelj oda arra, hogy mit eszel, mert a gyomrodra mehet az ideg, ha mindent kontrollálni akarsz.

Mérleg

Itt az ideje, hogy megerősítsd a hátadat, mert ebben az időszakban sok teher nyomja majd. Nem csupán metaforikusan, így a legjobbat akkor teszed, ha tudatosan edzel erre a területre. Szánj egy kis időt arra, hogy feltöltsd a tested és a lelked.

Skorpió

Ebben az időszakban úszol majd a teendőkkel, állandóan azon kapod magadat, hogy semmit nem csináltál meg. Éppen ezért a legfontosabb, hogy rendszert vigyél az életedbe, ne szégyellj to do listát írni.

Nyilas

Úgy érzed majd, elérted a medence alját, és nem tudod, hogyan jutsz fel innen. Iktasd be a mindennapokba a guggolást, hogy tudd, akkor is fel tudsz jönni, amikor a legnehezebb.

Bak

Itt az ideje, hogy mindenkinek meghallgasd a tanácsát, és az öregebbek és tapasztaltabbak véleményét is mérlegeld a legjobb döntés érdekében. Most ne menj a saját fejed után semmiképpen sem!

Vízöntő

Úgy érzed majd, elkerül a szerencse, és az igazság is elpártol mellőled. Éppen ezért, csak nyugalomra és türelemre lesz szükséged, amit akkor érhetsz el, ha minden nap beiktatsz egy kis meditációt babapózban.

Halak

Ebben az időszakban a magány és a csend lesz a legjobb társad, úgy érzed majd, a válaszokat csak és kizárólag magadtól és magadban kaphatod meg, nem a tömegben és mások segítségével. Nincs ezzel semmi baj, fókuszálj a belső hangodra.

via